trágár kékség
tudod anya
az óceánnak
színe van
és szíve is bassza meg
ismered ezt
néha megszakad
mindegy neki
hogy kéken sír
vagy égszín - türkizen
lényeg a só aránya
már a királylány is
megmondta
hogy úgy szeret
mint a kecskék azt a szerencsétlen sót
anya te is tudod
az óceánok most nagyon
betegek
nem keveredhetnek
ámbár
meggyógyulhatnának
már péntek délután háromkor
ehelyett haldoklanak
Allah már megmondta
hogy tilos a vegyülés
legalább a tengernek van
önérzeti státusza így aztán döglődik
fotózzuk le anya
látod milyen szép
Isten öltöztette kék vízihulla
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-04 15:06:27
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-04 15:08:50