Vetés, ellen
Elvem ha volt is, elveszett
a nagy melóban. Két öltönyös
tag csöngetett, a nézetet
oltanák belém. Kifestős ködök
lestek rám a prospektusukban,
hogy közelít a végső ítélet
(sejtem, miféle) - de nem úgy van,
és velük minden könnyűvé lesz.
Mondtam nekik, van egypár nézet
szemembe, számba, fülembe rejtve.
Azokat rágom, köpöm vagy nyelem,
ha emészthetően gyűlnek egybe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-04 12:23:35
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-04 12:23:35