áthallás
beszéltem néktek a halálról ifjak
gondoltam füleitek bírják
többször faképnél hagytatok
mentő ötletem támadt
kitaláltam néktek Istent s lőn
van egy jobb verzió is
beszélek néktek az életről
az élet a legnagyobb baszás
s mi vagyunk a kurvái mind egytől
egyig könyörgök néktek mondjátok meg
- a rézüstben fortyog a lekvár-
hová tettétek a köcsögöket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-02 23:17:12
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-03 23:16:50