Tisza-szép
avartócsákban fürödtek a percek
pillanat röpült áttetsző madár
szárnyai alatt semmibe vesztek
az őszi sóhajok visszatért a nyár
csendek hajóztak levélgondolán
bámész szemeket vetve a fákra
melyek hanyagul ágaik lógatván
belesimítottak az andalgó Tiszába
árnyék és fény együtt játszottak szépen
az egyik bújt a másik megkereste
avar szőnyegen ágból rakott széken
már sötét ruháját próbálta az este
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-10-17 20:50:26
Utolsó módosítás ideje: 2021-10-17 20:50:26