Isten gyermekei
Ha pokolra kerülök majd, az ördög ott áll
ajtót támasztva előttem, és annyit mond:
Ne idegesítsél már!
Az ítélet mindig nézőpont kérdése.
A paradicsom sosem lesz gyümölcse a világnak
amíg az emberek magja zöldségeket beszél.
A kerítés csak akkor lesz szivárványos,
ha magasra nézel a kőfal fölött, és a rajta
húzódó szögesdrót árnyékában szikrázó
esőcseppek csillanásán át törik a fény.
A máglya mindannyiunknak készül.
Isten gyermekei égetnivalóan rosszak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-06-20 01:40:02
Utolsó módosítás ideje: 2021-06-20 01:40:02