MI ZAJLIK
Tomboló trófea
Éleset csattan a karéj
A korhely stációk hőscincéreket árulnak
literszámra
a csiriz kempingező plázájában
Legtekintélyesebb tárgy a kaszanyél
éheim kavalkádja ráfeszül
Fényes együgyűség ne fossz meg szerelmi bájitalomtól
jóllehet a sok ígéret galvanizálja
a ragályt
a vállam felé dobott év
ikrákkal helyettesíthető
A torony méhében fogantam
a tények makacs ízlése
szerint
Repülő tömegszállásom kiköt a bálnazsír bójáinál
Fergeteges karneválom délibábja nem
szorul a durván elhanyagolt
kéziratcsomó protézisére
Most mezítelenségre kötelez a föld rücskös
teste is a keltetőgépek
rovására.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-25 09:33:03
Utolsó módosítás ideje: 2021-05-25 09:33:03