Retró szerelem
Mostanában sokat beszélgetek veled.
Képzeletben felkeresem régi rejtekhelyünk.
Megérintem csibészes vállad, mellkasod, melyet
könnyedén vagy inkább félelemből elhagytam.
Szerettelek Téged, ahogy nem volt szabad.
A pókhálós emlékek visszatolakodnak,
és rendezkedni kezdenek bennem.
Értelmét keresem újbóli felbukkanásodnak.
Úgy tűnik a retró az érzelmeket sem kerüli.
Íme egy szép bútordarab: egy tükör melyben
jól látszik egymást fürkésző tekintetünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-13 15:57:06
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-13 16:01:44