vigasz
nekem is nyílnak még virágok
salétromos penészes foltokban
házamban több a nincs mint a van
fedél hajlék szobameleg
lenne jó foszforos csontomnak
utószor mielőtt egy árokba bedobnak
elgurult színes üveggolyók
üveghegyen túli világ
szétkergetett álmok
búbánat jár szívemen át
na és ... akkor mi van
rántok egyet a vállamon
cédula így is lesz a lábamon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-04-09 18:56:48
Utolsó módosítás ideje: 2021-04-10 10:32:57