Sors
Boldogsàg,azt hinni ennyi az élet
Édesen, mint szádba ízleled a mézet
Megőrzöd, elhesegetsz onnét minde méhet
Óvod, mindennel ne fodjon a készlet
Erősen ,meghùzod lapon neki a szélet
Elfeljteni, ne legyen tetted végitélet
Reakció, érkezik pofont adható üzenet
Felborul, hamar a kigondolt tervezet
Keresni, hol veszett el bizonyos tisztelet
Kophat, pillantás alatt kiatalàlt tervezet
Összetörni, tettel s tétlen érző testeket
Húzni, folyamatot leàllito füstölgő fékeket
Elkezdődik, különös tintával írott történet
Felelni, egy járat menete végtelen kisérlet
Szeretni, szerető szív által apolhato tünet
Szivarvany, csupa joval s mesessel Szinezet
Hirtelen, tol folyton érthetetlen löket
Torta, jut neked világi méretű szelet
Elkezd,majd befejez két különböző Épület
Hevit,majd fagyaszt pár érdekes Vegyület
Megàld,elvàlaszt égi s földi Testület
Valòsàg, ràébredni nem csupán képzelet
Vége, lehet háborús vagy békés Övezet
Eltakar, fàjdalomtól agyon tépazott öltözet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-03-24 22:46:47
Utolsó módosítás ideje: 2021-03-24 22:46:47