Ildikó, a szabadságról
reggel még szabad akarattal ébredek
azt csinálom amihez kedvet érzek
s könnyű
később minden nehézzé válik
s mivel nem bírok mást csinálni
mint ami könnyű
jószerivel nem csinálok semmit
csak mikor már muszáj
nem az a szabadság
hogy azt csinálom amit szívesen
amihez kedvem van
hanem az
hogy nem kell azt csinálnom
amihez nincs
s ha majd nem lesz kedvem írni
egyetlen verset se írok majd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-03-02 17:43:53
Utolsó módosítás ideje: 2021-03-02 17:43:53