Bojongva
Boklászni egyedül a sötétben
Bízni az eljövő fényben
Hinni egy csodás létben
Szerelem tüze ott mélyben
Látni a csodát egy képben
Bezárni életre dobbanó szivben
Lenni erte esőben a jégben
Telni hónapoknak boldog jegyben
Jöni napnak felejthetetlen frigyben
Boldog szavak irattnak fellegekben
Remélni külön útjára eljöhetetlen
Törpit csodálni bizony elnyűhetetlen
Napokat megélni távol megélhetetlen
Ajka muzsikája hallásból töröllhetetlen
Álmatlan éjjelen behunyt szemeken
Fénylő patak csörgedez szünhetetlen
Éveket megélni kettecskén hihetetlen
Vérző szív magánnyal kezelhetetlen
Kezét kezembe kulcsolva eljöhetetlen
Érte dobbanó szerkezet elnyűhetetlen
Szavak jönnek folyton hirtelen
Olykor értelmet lelni képtelen
Szív diktál ütemet szüntelen
Mujjon rajta markolás fegyveren
Jöjj Eszti kigöngyölt szönyegen
Virágnak szirmait tépkedem szüntelen
Tövisnek tüskéit megbánni keserven
Elszurt tetteket rendezve fejben
Szeretett hitves kivágott ösvényen
Eljövö napon kattogni ítéleten
Sajgó lábakkal lépkedni tűzkereszten
Életen keresztül társsal szerelmen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-02-22 07:31:08
Utolsó módosítás ideje: 2021-02-22 07:31:08