Az ősz illata
a kesernyés aroma
elalvás előtt a párnája alá
fészkeli magát
pókhálós fények
ringatóznak sejtelmesen
falevelek, eső
sárga, bordó, barna
vörös, sárga, zöld
puha, selyemfényű köd
maszatolja el az éles határokat
füstös ízű, szétrágott remények
csüngenek ökörnyálként
a mészfoltos villanyoszlopokról
egyikük tövében törött dallam gubbaszt
várakozik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-01-08 23:53:56
Utolsó módosítás ideje: 2021-01-08 23:53:56