törölt napok
számonkérés már
minden találkozásunk
minél messzebbről indulok
annál hamarabb odaérek
rutin az út velem vénül csak
te leszel egyre fiatalabb
biciklivel jársz a boltba
kalácsot sütsz szaladsz mégis
rajtam kéred számon a jövőt
mi lesz ha egyszer nem tudsz járni
mi lesz a macskákkal ha
meghalsz
csak azt nem kérdezed hogy
mi lesz ha lekésem az utolsó
napot mi lesz ha
üres lesz a ház
mi lesz ha nem lesz anyám
vagy ha én megyek el előbb
akkor mi lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-01-04 01:08:27
Utolsó módosítás ideje: 2021-01-04 13:01:31