Van mi örök,
van mi talán szerelem
van mi döbbenet
van mi megéget,
mert van mi örök
mert a szeretet körök
csak keringenek
mint perceink
míg létünk
nem nyer értelmet.
Nincs semmiség
nincs messzeség.
Te vagy a végtelenség
te vagy a titok
te ki létezel is meg nem is
te kiért imát mondok ma is.