Lila gőz
Bartholin-mirigyekkel álmodtam ma reggel.
Illatuk aranyló csészéből gőzölgött felém.
Jó volt férfi orrának lenni.
Nyelvét a számból nyújtotta ki.
Tíz puha csáppal tapogatta a kis kemény
Párnácskákat a csésze peremén. Épp hogy
Nem sütötte meg tüzes falam. Féltem elharapni
Az érzékeny szervet, nehogy túl gyorsan
Vérezzen el. Pedig, jó ideje várt rám a
Menopauzám, Mona Lisa mosolyával.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-09-25 11:37:46
Utolsó módosítás ideje: 2020-09-25 12:24:06