mint a föld a tavaszi esőt
érzed-e
egészekből leszel rész
részekből egész
te is egyre messzebb
te is egyre közelebb jutsz
kicsiből naggyá
nagyból kicsivé válsz
és mert minden részből egész
minden egészből rész alakul
s eggyé olvad a mindenség a mindenségben
hát van-e okod a szomorúságra