kitalálok egyedül is vége
így jár annyi minden ami utoljára van
itt voltam de te nem láttál mégse
szívesen neked üres volt minden szavam
kitalálok egyedül is ennyi
most már messziről ha nézel épp elég
lesz és volt mindig kit szeretni
és marad még amit jobban féltenék