Az apukám főz
Ecetes, hagymás krumplisalátát, fasírttal.
Az öcsémet küldte hagymáért
a vízóraaknába. Azt gondolom,
pinceként használtuk.
Egy létrán kellett lemenni
az egy négyzetméteres,
két méter mély lyukba.
Na, ott volt a hagyma,
a krumpli és a virághagymák is.
Az öcsém boldogan felhozta a tulipánhagymákat.
Sötét volt ott.
Apám beletette a salátába.
Próbáltuk mosolyogva enni.
De nagyon rossz volt. És tulipán nőtt a hasamban.
Így lettem költő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-31 22:59:14
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-31 22:59:14