Pikk, kör, káró, treff peregnek
lefelé mint az élet
egy-egy pillanata
a retinám előtt
s ismét nem nyertem
ebben az unalmas játékban
nincs értelme az egésznek.
Mégis újra kezdem
mint kislánykoromban
a szirmok tépkedését,
szeret, nem szeret
hullanak a szirmok
s mindig csaltam, hogy
a végére a szeret jusson.