Lehet még talán
Betűk váltak szavakká,
a szavak mondatokká
heves indulattá,
szerelmes össze bújássá
kínzó akarat írt szerelmet
miről tudtad csak szeretet
mégis makacsul követelted
hogy vegye észre
mennyire fázol magányodban.
Egyszer eljött
már nem is tudom
talán nyár volt,
lenge ingben ült
mint keretezett kép,
nem emlékszem tisztán
miközben beszélt hozzám
lehunytam szemem
hallgattam mint a telefonban.
Megbántódott volt miattam
zavartan kacagtam
tudtam szereti, legalább
ez tetsszen neki.
Nem tudom látom-e még
nem tudom érzem-e még.
Mindegy is.
Ráégett homlokomra
ahogy lágyan megcsókolta.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-04-21 11:34:34
Utolsó módosítás ideje: 2020-04-22 20:09:49