Éji gondolatok zárt ajtók mögött teliholdkor
Ne figyelj rám, nem én vagyok,
Aki játszom itt a nagyot,
Kívül rücskös, belül puha,
Nem jön rám a régi ruha.
Begyűrtek egy méhkaptárba,
Ajtómon ijesztő tábla,
Be nem jöhet kosz, se tetű,
Kiáltja nagy piros betű.
Lehámlanak rétegekben
Bőrömről a kopott sejtek,
Hétévenként átváltozom,
Régi énem elátkozom.
Figyelem a teliholdat,
Kezemben a csábos oldat,
Elkábít az minden legényt,
Akit nem, az egyen kefét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-04-14 11:38:12
Utolsó módosítás ideje: 2020-04-14 11:38:12