Kísérleti
Minden hallgatás újabb tű
Izmaim rostjai között
Együtt léptek pályára a labda szállt
Szép játék volt
Harsogott a fű finoman
Talpak alatt
Most klónozott csönd van
A pálya üres
Az alábbi helyeken nincs:
Konyhaszék, szoba közepe
Motyogok valamit
Talán átkot vagy idéző
Varázsigét
Olyan minden mint a kísérleti
Atomrobbantás után
Ő hallgat a táj hallgat
A szél eláll
Moccanni sem merek többé
Nem merek többé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-14 06:51:15
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-14 06:52:48