elfelejted becsukni a hűtőt
lekapcsolni a villanyt
persze ha találkozunk úgy teszek
mintha nem venném észre
bocsánat - mondom a hűtőnek
majd én kiveszem de tetterőt mímelsz
rám szegezel egy vízipisztolyt
azért se figyelek törlöm tovább a port
már minden vizes de én csak törlöm
olyan mintha a fiúkat fürdetném
még a képkeretet is megpaskolom