szembesülés
sugarat hoztál volna de csak szórt fényre
tellett lophattál volna sugárkoszorút mi más
penna íve alatt csillanó szavakból termett
benne hamis lenne a muzsika is idegenül
sajdulna a nóta a négy fal között ébredsz
nap mint nap ott élsz mint holnap-matróna
kint diffúz fényben nélküled is kékell az
ég mozdul óra mutatója idebent neki adtál
minden színt még sincs csak kontúrja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-07 19:21:43
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-07 19:21:43