A cím is meretlen ... mert már azt sem merem
Belefutottam szépen
Aztán bele is léptem
Kifelé nem integet
És már nem is emleget
Ma megértettem végre
Vagy csak megint azt hiszem
Még egyszer hazaviszem
De nem teszem a jégre
A rettegés megmarad
Mindig itt jön mögöttem
Többször körberöhögtem
De így is hozzám ragadt
Nincs vége és nem is volt
Az egész egy sötét folt
Új vagy régi mindegy már
Így is úgy is körbejár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-14 03:13:39
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-14 03:13:39