nem gyereknek való
"... ott marad lehorgasztott fejjel
két szikla között.
Legyen úgy, ahogyan az egész világ cselekszik."
/ Géczi J. /
a szükség helyén csak
fél a törvény
közmunka ül az arcokon
üveg és flakon az öregen
aroma záró
tasak
az ön kutyája? nem
a kóbor macska is másé
vézna idétlen ez minden
rúgástól
felnyüszít
poshadt a táj
a telep méhe üres
kikapcsolt leszerelt nincs jövő
nézd hogy kapálódzik a kis köcsög
enni kér pedig
élnie sem lenne szabad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-07 00:54:54
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-07 21:35:36