Szegény gimis panaszai
A német nyelv, az furcsa-szép,
megmondom én, a "gut" a tét,
tökös
ötöst
ebből ma biztos nem lehet,
a der, die, das agyamra megy,
entschul-
digung...
És itt vannak a halmazok,
nem mondhatnám, hogy marha sok
kíván-
csiság
szorult fejembe most azért,
hogy egymást metszik szerteszét.
Vadul
a dal:
engem a futball érdekel,
ahhoz semmi sem érne fel,
hogy gól-
öröm.
A labda kedves énnekem,
hozzászáll minden énekem,
s a döm-
dödöm.
Piszok pimaszság mind ez itt,
de színigaz, ha kérdezik,
kamasz
panasz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-30 21:16:28
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-30 21:16:28