Akár a szerelem
Akár a szerelem,
már nem a tükör,
nem is a menedék,
nem a régen meg nem kapott remény,
nem a szűkölés férfivágya,
nem is a vakhit egy csodában,
legyőzni, küzdeni semmiképp,
betörni, megtörni őrültség,
vigaszt hazudni,
csődben élni,
helyette lenni,
tenni mit neki "kék",
szóval élni minek,
elmagyarázni egymás mellett,
nem ilyennek képzeltem a szerelmet,
mire megtisztultam, azt hittem lett,
pedig csak magamnak teremtem,
egyre butábban, szerencsésebben,
szemlélem, amit annak képzelnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-29 00:18:51
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-29 00:18:51