milyen a költő?
a költő fárasztó idegesítő és önző
szereti idézgetni saját magát
empatikus és mély sóhajú ugyan
de magányos
barátért nem sokat kiált
ezért el akartam felejteni a verset
rongyos ruhában kereplőket
szét akartam kergetni őket
mint szitán átszálló fehér temetőket
nem akartam megírni már többet
karddal lesújtani s szórni reá földet
de elraboltak újra elrejtettek engem
mint fázó bogarat hulló lombesőben
könnyükben tudok csak fürödni igazán
harmatos levegőben van az én hazám
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-16 16:50:59
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-16 16:50:59