félidő
tudnék-e ma messzire menni veled?
tudnék-e önfeledten adni?
csendben lennék inkább
s csak fuvallva nézném
miként eljár az idő felettem
ahogy temettem a tegnap ízét
becsuknám a jövő torkát
ne habzsoljon fel egészen
nem is akarok már tortát
csak mások egyenek
nekem remegve új gerinc kell
szárnyakkal ülnék seholsevolt tájon
csak az öröm poharából innék
ennyit akarok
mások legyenek mások
nem akarok bárdot
semmit sem akarok most egészen
csak félig
csak egy morzsát
szikla mellett ülni hegygerincen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-09 19:01:37
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-09 19:01:37