generációs probléma
egy halott ember zenéjét hallgatom a youtubon:
no recess háromszor,
nyolcszor, hogy you're in high school again -
ordítja karizmatikusan a leendő hulla.
én közben tényleg a középiskolára gondolok,
és a dolgokra, amelyek azóta történtek.
próbálom beskatulyázni a gondolataimat,
az embereket akikkel találkoztam.
mint egy jól kiképzett séma-fasiszta,
címkét rakni a múltra, aztán a jövőre is:
hogy ha erre megyek, akkor ez lesz,
ha arra, akkor meg az.
lefut párszor a két perc negyvenkét másodperc.
repeatre rakom.
amíg kattogok belém hasít, hogy az idő pereg,
én itt állok teleszart alsónadrágban,
anélkül, hogy igazán szerettem volna valamit,
a sok omnipotens X pedig arra sem tudott megtanítani,
hogyan kell szakszerűen kitörölni a seggemet.
2019.09.03
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-03 21:53:07
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-03 21:53:07