Egy kávé
Egy kávé,
olyan dupla-dupla, minden nélkül,
szeretem a keserű ízét, az aroma
csak így élvezhető igazán.
Belső udvar,
szeretem, csendje ölel minket,
mikor egymás szemébe nézünk
és elmosolyodunk.
Egy érintés,
szeretem, mikor kezed óvatosan
kezemre teszed, miközben
hallgatod szavam.
Egy lépcső,
első vagy második emelet, mindegy,
mi már nem a földön járunk,
fogd kezem, vezess!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-02 10:23:46
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-02 10:23:46