Pingvin-kék
Látod Pimpim, nem vigyáztál.
Nézd meg megint mit csináltál.
Kék a lábad, kék a kezed,
Mondd meg, mihez kezdjek veled?
Tudom, hogy csak véletlen volt,
Takarónkon az a sok folt.
Parkettán a lábad nyoma,
Nem volt ilyen kék, még soha.
Jól van, ne nézz olyan bután.
Nem nagy dolog, festék csupán.
Mosd le gyorsan ne tátsd a szád,
Nem is értem, hogy esett rád.
Szaladj gyorsan bújj az ágyba,
Vigyázz, anya meg ne lássa!
Ringasd magad jobbra, balra,
Addig rajzolok a falra.
Lesz majd öröm kis barátom,
Lerajzolom a családom.
Dicsérgetnek majd a nagyok,
Hogy én milyen ügyes vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-13 12:10:18
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-13 12:10:18