Ovi-bú
Mondd csak maci merre jártál,
Óvodámra rátaláltál?
Tudtad, hogy ott nem kell félni,
Aranyos az óvónéni?
Ablakánál kukucskáltál,
Vagy az udvaron bóklásztál?
Vagy te arra nem is jártál,
Egész nap csak énrám vártál?
Láttad, hogy én terítettem,
Azt is milyen szépen ettem?
És, hogy mondta óvónéni,
Repetát is lehet kérni?
Mondd csak láttad, hogy futottam,
És, hogy mekkorát ugrottam?
Láttad milyen szép a Lilla,
Hogy szállt vele az a hinta?
Láttad milyen sok a gyerek,
És festeni mind, hogy szeret?
Tudtad mikor rád gondoltam,
Hozzád vágytam csak nem mondtam?
Én is hiányoztam neked,
Vártad már hogy veled legyek?
És amikor csendben hívtál,
Ugye, csak egy kicsit sírtál?
Tudod, én cseppet se bánom,
Hogy már oviba kell járnom.
Kicsit se félj nyugodt lehetsz,
Jövőre már te is mehetsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-07 17:44:57
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-07 18:00:20