Úszás után – ciceva*
Úszás után hazafelé a langymelegben.
Boldogság. Örömmuzsikálnak
a tücskök. A papucsom
klappogása adja
hozzá a ritmust.
Autó zúg.
Egy házban
tévé zümmög.
Az aszfalt folyóként ömlik
le elém az utca tetejéről. Mire
hazaérek, újra vizes leszek. Nem
baj, van úszósapkám. Itthon Smetana
Moldvá-jába burkolózom. Hamar megszáradok.
*Gyurcsi – Zalán György találmánya
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-23 23:49:07
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-24 08:35:53