botladoznak még szavaim
elszálltál mint egy kismadár
nem volt időm
és azóta sincs
felfogjam: miért mért
rám a sors ily kemény ítéletet
neked talán könnyebb
nem szenvedsz tovább
én ülök az ablak előtt
a leszálló ködöt bámulom
csak még egyszer hallanám
guruló kacajod