rollerbaleset (javított)
elesett közel az ötvenhez
csinos rövidhajú barna
térdén hatalmas kráter
barnásvörösen öklendezett
még egy hét múlva is
tetemes lehetett a kár
szivárvány lett a Nő
combja vádlija sárga kék és lila
karján zúzódások
profilja rendezői jobbról
most nem előnyös
másik oldalról kérném fotózni
a körme frissen festett
vidám arborétum
halványzöld ezüst szirmú remekmű
talán hagyni kellett volna azt a rollert
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-01 05:43:01
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-01 05:43:01