- rongy élet -
háttérzajok töltik be a teret
keresve sem lelek csendes rést rajta
összetart a zenekar s én balga
a polcodon hallgatok s vagyok
ide-odadobott
néha azt hiszed álmom is lopott
pedig csak bolond vagyok
kis lélek-kokott
ajkam festett tű-szaggatta rajzolat
fonál tartja össze testem
valami örökké hasogat
szívem helyén kóc
szeretlek-fonál gubanca
ujjaid között fogy a mihaszna
mint tollamból
betűkbe préselt gondolat
mi haszna ha magam vagyok
sok divatos Barbie közt a kopott
közelednék hozzád
de lábam haszontalan lóg
akár kezem
s a fejem is nehezen viselem
talán akad majd ki kukába hajít
hisz csak porfogó vagyok avítt
egy álmodó kis rongybaba
akinek - lehet észre sem veszed -
feltépett a mellkasa
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-24 08:16:51
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-26 07:48:30