Írta Alice Cooper nővére...legalábbis Statler és Waldorf szerint
Az erdőtől ahol eddig nem járt fejsze
A prériig ahol még nem legelt vonat
"Blokkház jó nem skalp"
A tóparton nem minden mókus igazi
A hosszú puskának is Sólyomszeme van
"Blokkház jó nem skalp"
A medve csak jelmez a róka ellenség
Fürge Szarvas végleg az utolsó marad
"Blokkház jó nem skalp"
A nagy tavon majdnem tengeri a vihar
Végleg eltörli a Keresett Nyomokat
"Blokkház jó nem skalp"
A tűzvészből végül nagy szürke macska lesz
A vadászat tilos a Kígyó már nem Nagy
"Blokkház jó nem skalp"
Az égő füvet most is ugatva őrzi
A szépen kitömött öreg vadászkutya
"Blokkház jó nem skalp"
Egy kaland ami nem valódi csak igaz
És egy másik ami végleg álom maradt
"Blokkház jó nem skalp"
És minden olvasással újra...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-17 03:10:50
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-17 03:10:50