Minden nap véletlen
Minden nap öregebb
Minden nap végtelen
Minden nap közelebb
Minden nap visszatér
Minden nap helyre áll
Minden nap összeér
Míg végül fejre áll
Alsó ág
Néha helyben állok
Néha tovább lépek
Néha visszaváltok
Néha bután nézek
Néha mindent értek
Néha nagyon félek
Néha csak remélem
Hogy egy kicsit élek