hogyha kezem fognád
jaj de nagyon fájna
hogy látod törötten
lépek más világba
hogyha szólnál hozzám
s már szavam sem lenne
süllyedni szeretnék
majd a végtelenbe
hogyha szemed lobja
szememet találná
pirulna az arcom
hogy egykor csodáltál
ha magam maradnék
s éltem úgy szakadna
nem fájna hogy nem vagy ott
csak szíved egy darabja