számvetés
minden igyekezet hiába
fű se nő magába
nem siet sehova
nem is tétova
az élet ellensége
magadra erőltetése
ha nincs megfelelés
van ellenvetés
nehezíti a haladást
a tájékozatlanság
s hiába minden alkalmatosság
ha nincs alkalom
ne higgy a szenteskedőnek
de higgy a teremtőnek
ki benned lakozik
tudván elkárhozik
---
serken már a vérem
általugrottam
a drótkerítésen
magamat beérem
haza ballagok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-05 11:56:56
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-09 05:47:09