nem könnyű elengedni
a holnapot ráhagyni
aggódjon ő magáért
kerülni a lustaságot
belerakni mindent úgy
a mostba hogy átfolyjon
az ujjakon az összes
görcsös pillanat
nem könnyű elhagyni a
szenvedő szerkezetet
Istenre bízni az igazat
és vakon hallgatni türelem