Ha majd egyszer
Magányosan fényt keresve,
Messze szállok, mint a fecske.
Vissza többé sosem térek,
Nem hagylak el mégsem téged.
Bármerre mész veled megyek,
Forró nyárban szellő leszek.
A csend, fáradt hajnalokon,
Esőcsepp az ablakodon.
Új tavasszal a zöld határ,
Bokrok alján sebzett madár.
Tarka pillangó a réten,
Vadvirágok rejtekében.
Fodros hullám part fövenyén,
Fehér hattyú tó közepén.
Utad akárhová vezet,
Talpad alatt homok leszek.
Egy napon majd messze megyek,
Ha kérdezel nem felelek.
Fenn ragyogok majd az égen.
Ott, a sötét messzeségben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-02 21:31:54
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-02 21:34:29