Ön dönt: Iszik vagy kutya
Valahol villámlott
A kutya a rózsákkal
nem tudja mennyi az idő
Mondjuk már én sem
Iszok egy pohárral
Egyre sötétebb van
A kutya még itt ül
A rózsák elhervadtak
Nem érdekel mennyi az idő
Iszok még egy pohárral
Megyek úszok egyet
Bár nem tudok
A kutya elment virágért
Valahol zongorát rágcsálnak
Iszok egy újabb pohárral
A lekvár lassan párolog
A kutya tulipánt hozott
Mindig ugyanaz a dallam
Csak most máshogy szól
Lehet hogy többet már nem iszok
Elalszom és álmodok
Valahol villámlott
Kutya rózsákkal
És senki sem tudja
Mennyi az idő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-03-25 04:01:16
Utolsó módosítás ideje: 2019-03-25 04:01:16