a lavinagyáros – The Directors' Cut
abba kell hagynia az angyalgyártást
nem fér több a hóba meg egyébként
is fázik már nagyon a dereka a keze
is mint a jégcsap de nem hátrálhat
teniszlabda nagyságú gombócokat
készít úgy ahogyan a nagymamájától
látta hogyan kell a darálthúsból egy
maréknyit a tenyerébe fogva fasírtot
gyúrni négyet-ötöt annyit amennyi
a kabátzsebében kényelmesen elfér
aztán már csak ki kell állnia a hegy-
tetőre és a legmeredekebb lejtőn
egyenként mint az ágyúgolyókat
elindítani a hófasírtokat a mélybe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-02-28 00:54:19
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-28 00:54:19