csak "hullnak a kövek egyre hullnak a folyton apadó kútba"
nézem az időt
megpróbálom elhitetni magammal hogy nézhető
van kiterjedése
vezetnek benne utak
épülnek benne erdőszéli papírkarton kunyhók
tornyos és toronytalan épületek
hidak pöcegödrök patkánycsapdák
hulló kövek közé fúrt kutak
látom benne a nulla pontot
és a nulla pontban kiteljesedő végtelent
van ott egy padláson felejtett érintés is
és sok minden más között
a mindenfajtának elképzelt Isten
szomorúsága a tömör időzárványban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-02-27 22:35:30
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-27 22:35:30