Ugorj a torkomnak nyugodtan...
Mindenki érintésre robban
Vagy már annyi sem kell
Kerestük
Az ellenséget
Megtaláltuk
Mi vagyunk az
Árkot ástunk
Hogy megvédjen
De már bennünk van
És egyre mélyebb
Falat húztunk
Az sem véd meg
Körülzár
Már túl vastag
Utáljuk ha nem olyan
És akkor is ha ugyanolyan
Utáljunk mindent ami jobb
És minden mást is ami rosszabb
Én zavaros vagyok
Te zavaros vagy
Őt meg elzavarjuk
Én tudom hogy igazad van
De nem érdekel
Te tudod hogy igazam van
De nem hiszed el
Ő tudja hogy nincs igazunk
De őt már elzavartuk
Nem értem amit mondasz
Igazából nem is hallom
Nem érted amit mondok
Mert nem is figyelsz
Ő értette amit mondunk
Ezért zavartuk el
Most körbeforgunk
És forgatunk
Betartunk és tartozunk
De nem össze
Mert mindig mindenki más
Mindig mindenki más
Mindenki más
Más
A
...
Tényeg leírjam
Vagy úgyis mindenki
Tudja hogy mi lett volna
A folytatás?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-21 05:16:17
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-21 05:16:17