A kövek között álltam
Elmentem visszajöttem körülnéztem
A falak rám zuhantak
De még megláttam pont a kapu előtt
A sötétben lebegett
Pedig világosban még nem is láttam
Eltűnt már nem találtam
Aznap sem másnap sem és azóta sem
Este újra sötét lesz
És megint ott leszek. Mindig ott vagyok