Ugróiskola
Nekifutok dobbantok átugrom
Vagy
Nekifutok megbotlok elesek
Nem mindegy
Már csak az
eredmény
szempontjából sem az
Persze van még más
lehetséges kimenetel
Neki sem futok legyintek elsétálok
Nekifutok lefékezek lefejelem
Nekifutok dobbantok ráesek
Annyiféle módon el lehet szúrni
És lehet hogy már mind sikerült
Többször is
Ügyes vagyok vagy ügyes vagyok?
Bár volt olyan is hogy átugrottam.
Valamit.
Még lécnek is látszott.
Lécnek látszó akadály.
De mindig volt újabb.
Magasabb.
Szélesebb.
Jó jó értem én
Ez ilyen sportág
De miért nincs soha vége?
Ha meg van akkor
miért az hogy kiestem?
Vagy csak az számít
Hogy
Nekifutok
Dobbantok
Ugrok
Felkelek
Újra meg újra meg újra meg...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-03 03:13:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-12-03 03:13:06